Delisjes

Lisse heeft smaak, niet alleen door de Keukenhof of het koopcentrum, maar nu ook door de Delisjes: dé nieuwe patisseriespecialiteit van de Bollenstreek. Vanaf heden is deze luchtige verwennerij verkrijgbaar!

Ontstaan van Delisjes!

Het ontstaan van Delisjes is gekomen door de positieve spiraal waarin Patisserie Vermeer verkeert. Door de groei van het bedrijf en het dorp zijn we in deze “thema’s” gaan denken als fris, modern en kleurig…….Delisjes! Met ons team van 19 personeelsleden zijn we gaan creëeren en testen, iedereen deed zijn inbreng. In overleg met de wethouder en consorten hebben we een campagne opgezet met Delisjes als positief middelpunt om Lisse nog eens positief, kleurig en modern op de kaart te zetten.
Het gebakje heeft alles wat met Lisse te maken heeft. Een lichtbruine koekbodem, net als de bollengrond. Verse frambozen, dit staat voor de vruchtbare grond. Zachte cake zoals de zachte aarde. Roombolletjes staan voor tulpenbollen. Het chocoladeblad staat voor een tulpenblad en tot slot het Patisserie logo, dat uiteraard Patisserie Vermeer Lisse presenteert.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader