Over Vermeer

Patisserie Chocolaterie Vermeer is een begrip in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Wie een bezoek brengt aan de Heereweg 155 in Lisse is al snel onder de indruk van de stijlvolle uitstraling. Door strakke lijnen en het vele licht binnen valt het og direct op al het lekkers en moois: gebak, bonbons,bruidstaarten,kindertaarten,desserts en hartige specialiteiten.

Eigenaar Robin Peereboom, zelf Nederlands kampioen patisserie en tweede op het Wereldkampioenschap is trots dat het bedrijf zich sinds 2006 de titel bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mag voeren.

Al onze producten zijn gemaakt van pure ingrediënten van hoogstaande kwaliteit en zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog. Ieder product is bij ons uniek vervaardigd en met de hand gemaakt. Wat het zo lekker maakt? Dat mag u ons vertellen, misschien is het wel de liefde en passie die we in onze producten stoppen, want dat is waarvoor we het doen: het maken van een topproduct met een pure smaken en een perfecte uitstraling. En dat voor een betaalbare prijs.

Bij ons is iedere klant koning!

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader