Workshops

Wilt u tijdens een workshop de kunst van het chocolade verwerken zelf eens proberen? Dat is mogelijk bij Patisserie Vermeer.

In een avondvullende workshop krijgt u uitleg over de oorsprong van chocolade, hoe de verschillende soorten chocolade en bonbons gemaakt worden en hoe er in de patisserie gewerkt wordt. Natuurlijk gaat u zelf ook aan de slag in de patisserie samen met eigenaar/patissier Robin Peereboom. U leert verschillende technieken en stijlen om bonbons te maken en chocolade te couvreren. Aan het einde van de avond krijgt u al het lekkers dat u zelf hebt gemaakt mee om thuis te laten proeven of om op een later moment zelf nog eens van te genieten!

Prijs

De prijs voor een bonbon workshop is € 45,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, de bonbons, chocolade en receptuur die u mee naar huis krijgt.

Inschrijven

De workshops zijn op de woensdagavond. Het minimale aantal inschrijvingen is 8 personen met een maximum van 14 personen. We vragen u vriendelijk minimaal 3 weken van tevoren te reserveren. U kunt zich telefonisch aanmelden via 0252 – 413152 of via het contactformulier.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader