Workshops
Wilt u tijdens een workshop de kunst van het chocolade verwerken zelf eens proberen? Dat is mogelijk bij Patisserie Vermeer.
In een avondvullende workshop krijgt u uitleg over de oorsprong van chocolade, hoe de verschillende soorten chocolade en bonbons gemaakt worden en hoe er in de patisserie gewerkt wordt. Natuurlijk gaat u zelf ook aan de slag in de patisserie samen met eigenaar/patissier Robin Peereboom. U leert verschillende technieken en stijlen om bonbons te maken en chocolade te couvreren. Aan het einde van de avond krijgt u al het lekkers dat u zelf hebt gemaakt mee om thuis te laten proeven of om op een later moment zelf nog eens van te genieten!
Prijs
De prijs voor een bonbon workshop is € 45,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, de bonbons, chocolade en receptuur die u mee naar huis krijgt.
Inschrijven
De workshops zijn op de woensdagavond. Het minimale aantal inschrijvingen is 8 personen met een maximum van 14 personen. We vragen u vriendelijk minimaal 3 weken van tevoren te reserveren. U kunt zich telefonisch aanmelden via 0252 – 413152 of via het contactformulier.